Tagliata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tagliata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Op de BBQ?

bereiding
  1. 1

    Zorg dat de grill heel warm is, leg het vlees erop en schroei het aan beide kanten in 4 minuten dicht. Het moet vanbinnen rozig blijven.

  2. 2

    Neem het vlees van de grill en snijd het in reepjes van ongeveer 1 cm dik. Overgiet het met de balsamico en strooi er de zoutmarinade over.

  3. 3

    Schik de rucola op borden. Breng op smaak met wat olijfolie en balsamicoazijn. Schik de reepjes vlees op de salade. Serveer met een stuk brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Zorg dat de grill heel warm is, leg het vlees erop en schroei het aan beide kanten in 4 minuten dicht. Het moet vanbinnen rozig blijven.

  2. 2

    Neem het vlees van de grill en snijd het in reepjes van ongeveer 1 cm dik. Overgiet het met de balsamico en strooi er de zoutmarinade over.

  3. 3

    Schik de rucola op borden. Breng op smaak met wat olijfolie en balsamicoazijn. Schik de reepjes vlees op de salade. Serveer met een stuk brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.