Lauw slaatje van snijbiet en ansjovis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lauw slaatje van snijbiet en ansjovis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

In de wok!
 

bereiding
  1. 1

    Spoel de snijbiet en dep 'm droog. Snij het blad van de stelen af (vanwege de korte gaartijd). Snij de stelen in schuine stukken.

  2. 2

    Snij de ansjovis in stukjes. Spoel het chilipepertje, verwijder de zaadlijst en snij het in fijne halve ringetjes.

  3. 3

    Pel de knoflookteentjes en snij ze in fijne partjes.

  4. 4

    Verhit olie in een wok en fruit de knoflook en de chilipeper. Laat lichtjes kleuren. Doe er de ansjovis bij.

  5. 5

    Voeg de snijbietstelen toe en roerbak 5 minuten. Doe er dan het groene blad bij en roerbak tot het geslonken is. Breng op smaak met peper. Lekker met een stukje kabeljauw en gebakken aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de snijbiet en dep 'm droog. Snij het blad van de stelen af (vanwege de korte gaartijd). Snij de stelen in schuine stukken.

  2. 2

    Snij de ansjovis in stukjes. Spoel het chilipepertje, verwijder de zaadlijst en snij het in fijne halve ringetjes.

  3. 3

    Pel de knoflookteentjes en snij ze in fijne partjes.

  4. 4

    Verhit olie in een wok en fruit de knoflook en de chilipeper. Laat lichtjes kleuren. Doe er de ansjovis bij.

  5. 5

    Voeg de snijbietstelen toe en roerbak 5 minuten. Doe er dan het groene blad bij en roerbak tot het geslonken is. Breng op smaak met peper. Lekker met een stukje kabeljauw en gebakken aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.