Recept

Gegrilde meivis met avocadosalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voorafje bij een lentebarbecue.

Wist je dat meivis ook wel geep genoemd wordt? Deze vis wordt alleen in april, mei en juni verkocht.

bereiding
  1. 1

    Halveer de avocado's en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de schil en snij het in blokjes. Besprenkel ze meteen met de helft van het limoensap.

  2. 2

    Doe de ui, pijnboompitten en blaadjes van de peterselie bij de avocado. Meng en breng op smaak met peper, zout, pimet d'Espelette, olijfolie en balsamico.

  3. 3

    Spoel de visjes en dep ze droog. Besprenkel ze met limoensap en olijfolie. Kruid ze met peper en zout.

  4. 4

    Gril de meivisjes goudbruin en gaar. Serveer ze met de avocadosalade en een stukje brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde meivis met avocadosalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!