Roerbakasperges met pittige kippenballetjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Roerbakasperges met pittige kippenballetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voorzichtig met de sambal

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de witte asperges en halveer ze in de lengte. Spoel de groene asperges, breek het harde uiteinde af en halveer ze eveneens. Pel en snipper de knoflook. Rasp de gember en snipper de koriander.

  2. 2

    Verhit olie in een wok en roerbak de knoflook en de asperges goudbruin. Breng op smaak met geraspte gember, sojasaus en sambal en schep nog enkele minuten om.

  3. 3

    Meng het kippengehakt met het ei, 2 el gesnipperde koriander, de currypasta, vissaus en suiker.

  4. 4

    Rol balletjes van het mengsel en bak ze apart goudbruin in olie.

  5. 5

    Schep de asperges en gehaktballetjes op de borden en serveer met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de witte asperges en halveer ze in de lengte. Spoel de groene asperges, breek het harde uiteinde af en halveer ze eveneens. Pel en snipper de knoflook. Rasp de gember en snipper de koriander.

  2. 2

    Verhit olie in een wok en roerbak de knoflook en de asperges goudbruin. Breng op smaak met geraspte gember, sojasaus en sambal en schep nog enkele minuten om.

  3. 3

    Meng het kippengehakt met het ei, 2 el gesnipperde koriander, de currypasta, vissaus en suiker.

  4. 4

    Rol balletjes van het mengsel en bak ze apart goudbruin in olie.

  5. 5

    Schep de asperges en gehaktballetjes op de borden en serveer met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.