Asperges op z'n Vlaams met parmaham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Asperges op z'n Vlaams met parmaham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassieker met een twist: asperges op z'n Vlaams met parmaham en een waterkerssaus.

bereiding
  1. 1

    Breek het houtachtige deel van de asperges en schil ze. Stoom de asperges in ± 15 minuten gaar.

  2. 2

    Leg de plakjes parmaham tussen bakpapier. Bak 2 à 3 minuten in de microgolfoven tot de ham krokant is.

  3. 3

    Kook de eieren hard in 10 minuten. Pel en plet ze tot mimosa met een vork.

  4. 4

    Spoel de waterkers en mix de blaadjes fijn met de yoghurt en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel wat waterkerssaus over de asperges. Werk af met mimosa van eitjes, preischeuten en ham. Breng op smaak met peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breek het houtachtige deel van de asperges en schil ze. Stoom de asperges in ± 15 minuten gaar.

  2. 2

    Leg de plakjes parmaham tussen bakpapier. Bak 2 à 3 minuten in de microgolfoven tot de ham krokant is.

  3. 3

    Kook de eieren hard in 10 minuten. Pel en plet ze tot mimosa met een vork.

  4. 4

    Spoel de waterkers en mix de blaadjes fijn met de yoghurt en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel wat waterkerssaus over de asperges. Werk af met mimosa van eitjes, preischeuten en ham. Breng op smaak met peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.