Farfalle met rundvlees en artisjokken
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Farfalle met rundvlees en artisjokken

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartige pasta die op tafel staat in een handomdraai

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de uitgelekte artisjokbodems in stukken.

    Snipper de blaadjes van een half bosje basilicum.

    Snipper de ui en het teentje knoflook.

    Snij de dunne lapjes steak in reepjes.

  2. 2

    Kook de farfalle (of andere pasta) beetgaar.

  3. 3

    Bak de steakreepjes 1 minuut in 1 el olie. Kruid met peper en zout. Schep uit de pan en hou even apart.

  4. 4

    Fruit in dezelfde pan de ui en de knoflook. Blus met de witte wijn en de bouillon. Laat even inkoken.

  5. 5

    Doe er het vlees en de artisjokken bij. Breng op smaak met cayennepeper en eventueel wat zout. Vermeng met de pasta en bestrooi met basilicum. Serveer met geraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de uitgelekte artisjokbodems in stukken.

    Snipper de blaadjes van een half bosje basilicum.

    Snipper de ui en het teentje knoflook.

    Snij de dunne lapjes steak in reepjes.

  2. 2

    Kook de farfalle (of andere pasta) beetgaar.

  3. 3

    Bak de steakreepjes 1 minuut in 1 el olie. Kruid met peper en zout. Schep uit de pan en hou even apart.

  4. 4

    Fruit in dezelfde pan de ui en de knoflook. Blus met de witte wijn en de bouillon. Laat even inkoken.

  5. 5

    Doe er het vlees en de artisjokken bij. Breng op smaak met cayennepeper en eventueel wat zout. Vermeng met de pasta en bestrooi met basilicum. Serveer met geraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.