Misosoep met tofoe en komkommer
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Misosoep met tofoe en komkommer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zonder vlees maar erg lekker

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Spoel de lente-uitjes, snij ze in ringen en fruit ze in de sojaolie, samen met de knoflook en de gember.

  2. 2

    Schil de komkommer. Snij hem overlangs in vieren en snij er het waterige binnenste uit. Snij de komkommer in blokjes en stoof ze kort mee.

  3. 3

    Overgiet de komkommer met de bouillon. Doe er de misopasta en de sojasaus bij en laat 4 à 5 minuten koken.

  4. 4

    Doe de tofoe en koriander bij de soep en laat even verwarmen. Breng op smaak met cayennepeper en citroensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Spoel de lente-uitjes, snij ze in ringen en fruit ze in de sojaolie, samen met de knoflook en de gember.

  2. 2

    Schil de komkommer. Snij hem overlangs in vieren en snij er het waterige binnenste uit. Snij de komkommer in blokjes en stoof ze kort mee.

  3. 3

    Overgiet de komkommer met de bouillon. Doe er de misopasta en de sojasaus bij en laat 4 à 5 minuten koken.

  4. 4

    Doe de tofoe en koriander bij de soep en laat even verwarmen. Breng op smaak met cayennepeper en citroensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.