Recept

Penne met varkenshaasje en kruidensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk gekruid

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Dompel de tomaten 15 seconden in kokend water. Laat ze onmiddellijk schrikken in koud water en pel ze. Verwijder de zaadjes en snij ze in blokjes.

    Snij het vlees in stukken.

    Hak de blaadjes van een bosje peterselie en een bosje basilicum fijn (hou er ook nog enkele apart voor de afwerking).

  2. 2

    Kook de penne beetgaar in gezouten water.

  3. 3

    Bak de stukken vlees gedurende 3 minuten aan in wat olie. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.

  4. 4

    Doe de tomatenblokjes in de pan, voeg er de droge witte wijn, de groentebouillon en de room bij. Strooi er de gehakte kruiden over en laat 5 minuten zonder deksel koken. Breng nog op smaak met peper en zout. Serveer met de penne en de stukjes varkenshaasje. Werk af met een blaadje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Penne met varkenshaasje en kruidensaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!