Recept

Taartje met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartig hapje

bereiding
  1. 1

    Halveer 8 kleine uitjes en stoof ze in 1 dl olie. Strooi er 1 tl verse tijmblaadjes bij, dek af en laat 30 minuten zachtjes konfijten, maar roer regelmatig om.

  2. 2

    Laat 4 plakjes diepvriesbladerdeeg ontdooien, halveer ze en leg ze op een met bakpapier
    beklede bakplaat.

  3. 3

    Leg op elk plakje 4 halve uitjes en daarop een geitenkaasje. Garneer met een takje tijm en zet
    15 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Taartje met geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Halveer 8 kleine uitjes en stoof ze in 1 dl olie. Strooi er 1 tl verse tijmblaadjes bij, dek af en laat 30 minuten zachtjes konfijten, maar roer regelmatig om.

  2. 2

    Laat 4 plakjes diepvriesbladerdeeg ontdooien, halveer ze en leg ze op een met bakpapier
    beklede bakplaat.

  3. 3

    Leg op elk plakje 4 halve uitjes en daarop een geitenkaasje. Garneer met een takje tijm en zet
    15 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!