Recept

Pittige kipfilets met wokgroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kinderen vinden dit een echte topper

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij 1 courgette overlangs doormidden en dan in plakjes.

    Halveer 800 g krielaardappelen en kook ze in de schil beetgaar.

    Verwarm de oven op 180°C.

  2. 2

    Neem 4 halve kipfilets en wikkel rond elk ervan 2 plakjes rauwe ham. Bak de kipfilets aan beide kanten in een klontje tot ze mooi bruin zijn .

  3. 3

    Leg ze in een vuurvaste schaal. Snij een bolletje mozzarella in plakjes en verdeel die over de kipfilets. Zet de schaal 15 minuten in een de oven op 180°C.

  4. 4

    Roerbak intussen de krieltjes en de plakjes courgette in de wok in wat olie. Breng op smaak  met peper en zout. Doe er 200 g jonge spinazie bij en roerbak tot die geslonken is.

  5. 5

    Snij de kipfilets in plakjes en serveer met de gewokte groenten en aardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pittige kipfilets met wokgroenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!