Velouté met zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Velouté met zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke maaltijdsoep met vis

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het preiwit, de ui, de wortelen en de rode paprika in stukken.

    Ontpit de tomaten en snij ze ook in stukken.

    Snij de zalm in blokjes.

    Snipper de bieslook fijn.

  2. 2

    Fruit de prei, ui, wortelen en paprika in wat boter, kruid met peper en zout. Blus met de gevogeltebouillon en laat 20 minuten zachtjes sudderen.

  3. 3

    Voeg er de tomaten en de tomatenpuree aan toe. Laat even meekoken en mix. Roer er de  room door. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Bak de zalmblokjes even in boter en doe ze bij de soep. Bestrooi met de bieslook en een plukje dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het preiwit, de ui, de wortelen en de rode paprika in stukken.

    Ontpit de tomaten en snij ze ook in stukken.

    Snij de zalm in blokjes.

    Snipper de bieslook fijn.

  2. 2

    Fruit de prei, ui, wortelen en paprika in wat boter, kruid met peper en zout. Blus met de gevogeltebouillon en laat 20 minuten zachtjes sudderen.

  3. 3

    Voeg er de tomaten en de tomatenpuree aan toe. Laat even meekoken en mix. Roer er de  room door. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Bak de zalmblokjes even in boter en doe ze bij de soep. Bestrooi met de bieslook en een plukje dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.