Langoustines met vanilledressing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Langoustines met vanilledressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Makkelijk en toch feestelijk

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pers de helft van de limoen uit.

    Snij de snijbonen in flinterdunne reepjes.

  2. 2

    Verhit wat olijfolie in een pan en doe er het uitgeschraapte merg van een vanillestokje en wat peper en zout bij. Laat afkoelen en voeg de honing, het limoensap en een beetje azijn toe.

  3. 3

    Gril de langoustines en bestrooi ze met wat peper en een beetje zeezout. Laat afkoelen.

  4. 4

    Dresseer de langoustines op een bord en garneer met de boontjes. Overgiet met de vanille-olie en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pers de helft van de limoen uit.

    Snij de snijbonen in flinterdunne reepjes.

  2. 2

    Verhit wat olijfolie in een pan en doe er het uitgeschraapte merg van een vanillestokje en wat peper en zout bij. Laat afkoelen en voeg de honing, het limoensap en een beetje azijn toe.

  3. 3

    Gril de langoustines en bestrooi ze met wat peper en een beetje zeezout. Laat afkoelen.

  4. 4

    Dresseer de langoustines op een bord en garneer met de boontjes. Overgiet met de vanille-olie en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.