Meest recente artikelen

Pascale Naessens lanceert de tweede editie van haar online masterclass

Je kunt nog inschrijven!

Pascale Naessens lanceert de tweede editie van haar online masterclass Artikel

Pascale Naessens stelt de tweede editie van haar online masterclass 'Go Pure' voor, waar je een week lang ondergedompeld wordt in de wereld van gezond eten en leven.

Go Pure Masterclass 2022

Pascale Naessens lanceert een tweede editie van de Go Pure Masterclass en deze editie belooft nog interessanter te worden dan de vorige!

Als je begrijpt hoe gezonde voeding werkt, is het makkelijk om goede keuzes te maken. Daarom krijg je in deze 7-daagse Masterclass naast recepten en kookvideo’s ook bewegingsvideo’s en interviewsessies met ervaringsdeskundigen.

“Ik ben heel enthousiast dat ik professor Hanno Pijl heb kunnen vastleggen”, zegt Pascale. “Met hem heb ik het uiteraard over de laatste nieuwe inzichten rond voeding. Ook zeer opgetogen ben ik over psycholoog Heidi Stiegelis, zij heeft zo’n mooie en haalbare methode uitgevonden om je gedrag te veranderen, waar iedereen mee aan de slag kan gaan. Ook ik gebruik haar methode net omdat ze zo eenvoudig is en zelfs leuk om toe te passen.”

Wat houdt het in?

Een week lang (van 10 tot en met 16 september) krijg je alle tools aangereikt om je gezondheid een echte boost te geven. Je krijgt:

  • 21 recepten (voor ontbijt, lunch en avondmaal)
  • 10 kookvideo’s
  • Interviewvideo’s met deskundigen
  • Toegang tot een exclusieve Facebookgroep
  • Weekmenu
  • Boodschappenlijstjes
  • 7 bewegingsvideo’s

Geen tijd in september? Geen probleem: je kunt ook uitgesteld kijken. Alle info blijft beschikbaar tot het einde van het jaar.

Inschrijven?

Benieuwd naar de nieuwe editie van Pascales Go Pure Masterclass? Dan kun je je inschrijven op deze website voor € 34,99. De Masterclass start al 10 september. Inschrijven kan tot 8 september. Wees dus snel!

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Pascale Naessens

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen