Meest recente artikelen

Verwen jezelf met een paasbox van Pascale Naessens

Het enige wat je nog moet doen, is de gerechtjes opwarmen

  • Deel dit artikel:
Verwen jezelf met een paasbox van Pascale Naessens Artikel

Wat is er nog leuker dan een lekker paasmenu bereiden? Er eentje kant-en-klaar laten leveren! En dat kan ook als je houdt van gezonde voeding, want samen met dienstverleningsbedrijf Aramark ontwikkelde Pascale Naessens een paasbox vol gezonde gerechtjes die goed zijn voor je lijf en lijn.

Pascales paasbox bevat een culinair viergangenmenu voor 2 personen, van voorgerecht tot dessert, dat aan huis geleverd wordt en dat je alleen nog in de oven of op de barbecue moet opwarmen. Helemaal volgens de principes voor gezonde voeding van Pascale, natuurlijk. Ideaal als je ook het paasmenu licht en gezond wil houden.

Behalve over de gerechten, die gemaakt zijn van natuurlijke, volwaardige ingrediënten zoals je van Pascale gewoon bent, is ook over de verpakking goed nagedacht. Die is niet alleen recycleerbaar, maar ook composteerbaar want gemaakt van 100% suikerriet. In de lijm van de verpakking is geen bamboe verwerkt zodat je de gerechten zorgeloos op 180°C kunt opwarmen.

Dit staat er op het menu

  • Gevulde kalkoen met groenten en champignons
  • Pittige rode biet met ricotta uit de oven
  • Ovenschotel met lamskotelet en pompoen
  • Frambozencheesecake met bodem van noten en gedroogde abrikozen

Prijs? Vanaf € 83 voor 2 personen.

Je kunt, als je dit wenst, ook bijpassende wijn (€ 12/fles) en/of een kindergerecht (€ 8,50) bestellen.

Het menu is te bestellen via de website van Aramark, en dat vóór dinsdag 30 maart. De paasbox wordt vervolgens aan huis geleverd op zaterdag 3 april.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:
Alles over Pascale Naessens

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen