Meest recente artikelen

Bestel deze prachtige boekenset van Piet Huysentruyt

Het perfecte culicadeau voor een uitzonderlijke prijs

  • Deel dit artikel:
Bestel deze prachtige boekenset van Piet Huysentruyt Artikel

Hoofdredactrice Karolien over deze boekenset van Piet Huysentruyt: “Voor het feestnummer van Libelle Lekker in december 2019 hebben we tientallen vragen afgevuurd op Piet Huysentruyt. Zo vroegen we hem ook op welk boek hij het meest trots is. Zijn antwoord? ‘PH 9715, zonder twijfel!’ Dat is niet zomaar één boek, het zijn er twee, gebundeld in een prachtige houten koffer. Het eerste deel is een heruitgave van Eigentijds en Eigenzinnig, dat voor het eerst verscheen in 1997, toen Piet de culinaire wereld verbaasde in zijn sterrenrestaurant in Wortegem. In het tweede deel, verschenen in 2015, maakt Piet de toppers van Likoké, het restaurant in Frankrijk waarmee hij opnieuw een Michelinster verdiende. Deze kookboekenset bundelt alle recepten waar Piet het fierst op is. Geen alledaagse gerechten, maar echte kunstwerkjes die je blijven verbazen. Wat een topset!”

  • Kookboekenset met twee boeken
  • Prachtig uitgegeven in een mooie koffer
  • Een echt salontafelboek, in gelimiteerde oplage

Boekenset Piet Huysentruyt

Super cadeautip

Wij mogen je deze prachtige boekenset aanbieden voor € 44,95 i.p.v. € 99,50. Ideaal om cadeau te doen met de feestdagen – of om lekker voor jezelf te houden. Surf nu naar libelle-lekkershop.be en haal je cadeau makkelijk in huis.

De Libelle Lekker Shop

  • Deel dit artikel:
Alles over Piet Huysentruyt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen