Recept

Gehaktspiesjes met pasta-tomatensalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk zomers gerechtje.

bereiding
  1. 1

    Meng het gehakt met de pesto. Kruid met peper en zout. Rol hapklare balletjes. Snij de helft van de feta in kleine blokjes.

  2. 2

    Druk elk balletje een beetje plat, leg er een blokje feta op en rol terug dicht tot een balletje. Wikkel elk balletje in ½ sneetje pancetta. Prik telkens 3 balletjes op 1 spiesje.

  3. 3

    Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel goed met ijskoud water.

  4. 4

    Spoel de tomaatjes en halveer ze. Pel en snipper de rode ui. Spoel het basilicum en snipper fijn.

  5. 5

    Meng de pasta met de kerstomaten, de ui, het basilicum en de rest van de feta. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.

  6. 6

    Gril de spiesjes in 8 à 10 minuten goudbruin op de barbecue, of tot ze helemaal gaar zijn. Serveer met de pastasalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gehaktspiesjes met pasta-tomatensalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!