Recept

Gehaktspiesjes met pasta-tomatensalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk zomers gerechtje.

bereiding
  1. 1

    Meng het gehakt met de pesto. Kruid met peper en zout. Rol hapklare balletjes. Snij de helft van de feta in kleine blokjes.

  2. 2

    Druk elk balletje een beetje plat, leg er een blokje feta op en rol terug dicht tot een balletje. Wikkel elk balletje in ½ sneetje pancetta. Prik telkens 3 balletjes op 1 spiesje.

  3. 3

    Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel goed met ijskoud water.

  4. 4

    Spoel de tomaatjes en halveer ze. Pel en snipper de rode ui. Spoel het basilicum en snipper fijn.

  5. 5

    Meng de pasta met de kerstomaten, de ui, het basilicum en de rest van de feta. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.

  6. 6

    Gril de spiesjes in 8 à 10 minuten goudbruin op de barbecue, of tot ze helemaal gaar zijn. Serveer met de pastasalade.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gehaktspiesjes met pasta-tomatensalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!