Recept

Peperkoekterrine

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartig en zoet, ideaal voor smulpapen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de peperkoek in horizontale plakken van ongeveer 1 cm dik, op maat van een rechthoekige terrine.

  2. 2

    Bestrijk één plak peperkoek met een laagje Explorateur (of andere zachte roomkaas) en leg die in de schaal. Bestrijk dan een tweede plak met een laagje Rambol en leg die bovenop de eerste. Dek af met een derde laag peperkoek en druk de koek lichtjes aan.

  3. 3

    Verwarm de gelei tot hij weer een beetje vloeibaar is. Bestrijk er de bovenkant van de koek mee en schik er meteen de halve walnoten op.

  4. 4

    Dek de terrine af en zet ze ten minste 1 uur in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Peperkoekterrine

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!