Recept

Petit beurre-terrine met chocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dessert om mee te scoren

bereiding
  1. 1

    Hou 8 koekjes apart, verkruimel de rest.

  2. 2

    Hak de chocolade in stukjes en smelt ze samen met de boter op een heel zacht vuurtje. Giet het mengsel in een kom en doe er de eieren, poedersuiker en vanillesuiker bij. Roer er de koekkruimels door.

  3. 3

    Bekleed een rechthoekige vorm (voor een rechthoek van 4 koekjes) met plasticfolie.

  4. 4

    Doop 4 koekjes in de koffie en leg ze op de bodem van de vorm. Giet er het chocolademengsel op. Doop dan de overige 4 koekjes in de koffie en leg ze erop. Dek af met plasticfolie en zet 12 uur in de koelkast.

  5. 5

    Ontvorm de terrine. Garneer voor het serveren met de noten en een plukje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Petit beurre-terrine met chocolade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!