Bosbessen-kaastaart
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bosbessen-kaastaart

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Taart met hoevekaas uit Brabant

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

    Pers de citroen uit.

    Beboter een taartvorm. Rol het bladerdeeg uit tot een lap, iets groter dan de vorm. Bekleed er de vorm mee. Prik met een vork gaatjes in de bodem.

  2. 2

    Meng de plattekaas met de suiker en het vanille-extract. Klop er het ei door. Schenk het mengsel in het deeg. Verdeel er de bosbessen over.

  3. 3

    Bak de taart 35 à 40 minuten in de oven. Laat ze afkoelen tot ze volledig is opgestijfd.

  4. 4

    Verwarm de confituur en strijk net voor het serveren over de taart.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

    Pers de citroen uit.

    Beboter een taartvorm. Rol het bladerdeeg uit tot een lap, iets groter dan de vorm. Bekleed er de vorm mee. Prik met een vork gaatjes in de bodem.

  2. 2

    Meng de plattekaas met de suiker en het vanille-extract. Klop er het ei door. Schenk het mengsel in het deeg. Verdeel er de bosbessen over.

  3. 3

    Bak de taart 35 à 40 minuten in de oven. Laat ze afkoelen tot ze volledig is opgestijfd.

  4. 4

    Verwarm de confituur en strijk net voor het serveren over de taart.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.