Recept

Cheesecake met zalmeitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Originele kaastaart

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de koekjes, beschuiten en boter grof in de blender. Er mogen nog stukken in zitten. Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier. Bedek de bodem met de koekjes, druk aan en bak 10 minuten in de warme oven. Laat afkoelen op een rooster.

  2. 2

    Week de gelatine in koud water. Splits de eieren. Meng de geitenkaas met de ricotta en 2 eidooiers. Klop de eiwitten stijf.

  3. 3

    Verwarm de bouillon en los er de gelatine in op, klop goed los en meng door het kaasmengsel. Spatel de eiwitten erdoor.

  4. 4

    Schep het kaasmengsel op de afgekoelde bodem en laat minstens 4 uur (liever een hele nacht) opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Verdeel de zalmeitjes over de cheesecake. Snij in vierkantjes, leg op kleine bordjes en werk af met een takje dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cheesecake met zalmeitjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!