Spirelli met kappertjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spirelli met kappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mmm... Pasta

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week de kappertjes 10 minuten in lauw water.

    Snipper de sjalot fijn.

    Snij de rode en groene paprika in reepjes.

    Snij de aubergine in blokjes.

    Hak de basilicum.

  2. 2

    Kook de spirelli beetgaar.

  3. 3

    Fruit de sjalotsnippers samen met de paprikareepjes aan in 5 el olie. Voeg er na 3 minuten de aubergine- en tomatenblokjes aan toe, samen met de tomatenpuree en de uitgelekte kappertjes.

  4. 4

    Laat 10 minuten garen of tot de groenten zacht zijn. Breng op smaak met peper, zout en een vleugje chilipoeder.

  5. 5

    Vermeng de pasta met de saus. Bestrooi met de versgehakte basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week de kappertjes 10 minuten in lauw water.

    Snipper de sjalot fijn.

    Snij de rode en groene paprika in reepjes.

    Snij de aubergine in blokjes.

    Hak de basilicum.

  2. 2

    Kook de spirelli beetgaar.

  3. 3

    Fruit de sjalotsnippers samen met de paprikareepjes aan in 5 el olie. Voeg er na 3 minuten de aubergine- en tomatenblokjes aan toe, samen met de tomatenpuree en de uitgelekte kappertjes.

  4. 4

    Laat 10 minuten garen of tot de groenten zacht zijn. Breng op smaak met peper, zout en een vleugje chilipoeder.

  5. 5

    Vermeng de pasta met de saus. Bestrooi met de versgehakte basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.