Recept

Spirelli met kappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mmm... Pasta

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week de kappertjes 10 minuten in lauw water.

    Snipper de sjalot fijn.

    Snij de rode en groene paprika in reepjes.

    Snij de aubergine in blokjes.

    Hak de basilicum.

  2. 2

    Kook de spirelli beetgaar.

  3. 3

    Fruit de sjalotsnippers samen met de paprikareepjes aan in 5 el olie. Voeg er na 3 minuten de aubergine- en tomatenblokjes aan toe, samen met de tomatenpuree en de uitgelekte kappertjes.

  4. 4

    Laat 10 minuten garen of tot de groenten zacht zijn. Breng op smaak met peper, zout en een vleugje chilipoeder.

  5. 5

    Vermeng de pasta met de saus. Bestrooi met de versgehakte basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spirelli met kappertjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!