Recept

Gevulde minipuntpaprika’s met geitenkaas en krokant pistachekorstje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk veggie hapje uit de airfryer!

Tip: voor dit hapje koop je kleine snackpaprika’s. Varieer eventueel met de verschillende kleuren voor een extra feestelijk resultaat.

Dipje erbij?Een kant-en-klare aioli of muhamarra (op basis van geroosterde rode paprika’s) smaakt hier heerlijk bij.

bereiding
  1. 1

    Halveer de minipuntpaprika’s en verwijder de zaadlijsten.

  2. 2

    Meng de geitenkaas met de room en vul er de paprika’s mee.

  3. 3

    Hak de bladpeterselie en de pistachenoten fijn en meng ze onder de panko en de olijfolie. Kruid met peper en zout en meng goed door.

  4. 4

    Leg de gevulde puntpaprika’s in de airfryer en bestrooi ze met het pistachemengsel. Bak ze 10 minuten in de airfryer op 190°C en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde minipuntpaprika’s met geitenkaas en krokant pistachekorstje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!