Recept

Chicken wings met honing-mosterdglazuur

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wie zet er niet graag zijn tanden in zo'n lekkere chicken wing? Een ideaal feesthapje uit de airfryer!

Tip: ketjap manis is een zoete sojasaus en heel populair in de Indonesische en bij uitbreiding Nederlandse keuken. Er wordt palmsuiker aan toegevoegd, waardoor het een dikkere en zoetere smaak heeft. Je vindt het bij de Oosterse supermarkt en de Nederlandse supermarktketens.

bereiding
  1. 1

    Snij de kippenvleugels telkens in twee met een scherp mes, doe dit juist tussen het gewricht zodat je een mini boutje en een vleugeltje hebt. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Doe de kippenvleugels en boutjes in het gesloten bakje van de airfryer en doe er de graantjesmosterd, ketjap manis, honing en de olijfolie bij. Meng alles goed door.

  3. 3

    Bak de kippenvleugels en boutjes zo’n 25 à 30 minuten in de airfryer op 190°C. Werk af met wat fijngehakte bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chicken wings met honing-mosterdglazuur

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!