Recept

Thaise viskoekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mmm, zet de airfryer aan het werk en serveer dit heerlijke hapje.

bereiding
  1. 1

    Snij de kabeljauwfilet in stukken, doe ze samen met het ei in de keukenrobot en mix.

  2. 2

    Snipper het lente-uitje en de koriander fijn en meng ze onder de gemalen vis.

  3. 3

    Breng op smaak met peper, zout, Thaise rode currypasta, de geraspte limoenschil en een scheutje vissaus. Rasp de gember en voeg ook die toe.

  4. 4

    Voeg de bloem toe (voeg extra toe als het nog plakt) en rol er balletjes van, duw de balletjes plat en laat ze 20 minuten opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Leg de viskoekjes in de airfryer en bestrijk ze met de arachideolie. Bak ze 15 minuten op 190°C.

  6. 6

    Serveer de viskoekjes met wat kant-en-klare sweet chilisaus en verse koriander en optioneel extra peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Thaise viskoekjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!