Recept

Pizzarolls met ham en courgette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk hapje uit de airfryer!

Soffrito is dé Italiaanse heilige drievuldigheid op basis van ui, selder en wortel, die vaak wordt gebruikt als basis van risotto, stoofpotjes en sauzen. Je hebt ook een Spaanse variant op basis van ui en tomaat. Die kun je kant-en-klaar kopen en is makkelijk als snelle pizzasaus. Wil je het toch zelf maken, snij de groenten dan in kleine blokjes en gaar ze op een zacht vuur in olijfolie. Meng ze nadien met passata en je hebt een heerlijke basissaus!

bereiding
  1. 1

    Haal het pizzadeeg 10 minuten voor je start uit de koelkast, zo gaat het niet scheuren.

  2. 2

    Snij intussen dunne linten van de courgette met een dunschiller.

  3. 3

    Rol het deeg op tot een lange worst en snij er plakjes van. Leg de schijfjes in de airfryer en bestrooi met de gemalen mozzarella. Bak de pizzarolls zo’n 12 minuten in de airfryer op 200°C en serveer. Werk af met basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pizzarolls met ham en courgette

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!