Recept

Kokosmuffins

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een recept van Libelle Lekker Chef Natalie à la Pascale Naessens. Lekker bij een kop rozenbottelthee tijdens de eerste frisse herfstdagen.

Natalie: “Lekker met een extra toefje mascarponecrème.”

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Mix de rijpe bananen met de eieren, het vanille-extract, de gesmolten kokosolie, het bakpoeder, de kokosrasp, het amandelmeel, een snuifje zout en kaneelpoeder naar smaak tot een smeuïg beslag. Dat hoeft niet helemaal glad te zijn. Schep er voorzichtig de blauwe bessen en de amandelschilfers onder, maar hou een handje bessen apart voor de afwerking.

  2. 2

    Schep het beslag in de siliconen muffinvormpjes en bak de muffins 20 minuten in de oven. Laat ze afkoelen en ontvorm ze voorzichtig. Werk ze af met kokosrasp en geef er de apart gehouden blauwe bessen bij.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kokosmuffins

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!