Kalfslapjes piccata met gebakken champignons
bereiding
-
1
Maak de champignons schoon en ze snij ze in plakjes. Pel en pers de knoflook. Verhit 1 eetlepel boter in een pan en bak de champignons samen met de helft van de knoflook krokant.
-
2
Snij 1 citroen in dunne plakjes voor de afwerking. Rasp de schil en pers het sap van de tweede citroen. Snipper de dragon.
-
3
Verhit de rest van de boter in een pan en bak de kalfslapjes samen met de rest van de knoflook en de kappertjes krokant. Blus met kokosroom en breng de saus op smaak met geraspte citroenschil en citroensap. Laat de saus 6 Ã 8 minuten op een zacht vuur indikken. Voeg de laatste minuut de gesnipperde dragon en de krokante champignons toe en laat ze mee opwarmen.
-
4
Werk de piccata af met de plakjes citroen, versgemalen peper en de extra verse kruiden naar smaak.