Indian summer-salade met kippendijfilets
bereiding
-
1
Maak de dressing. Mix alle ingrediënten en zet de dressing koel weg.
-
2
Maak de paprika’s schoon en snij ze in grove repen. Gril ze 10 minuten in het bakmandje van de airfryer op 180°C. Gril ook de maïskolven 10 minuten in het bakmandje van de airfryer op 180°C. Haal daarna voorzichtig met een scherp mes de maïskorrels van de maïskolven.
-
3
Kruid de kippendijfilets met kippenkruiden en besprenkel ze met olijfolie. Gaar ze 10 minuten in het bakmandje van de airfryer op 180°C.
-
4
Spoel en droog de kropslaharten. Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in plakjes. Hussel de kropsla, de paprika, de maïs en de mango door elkaar. Leg er de kip bij. Werk de salade af met de pompoenpitten en de verse groene kruiden en geef er de sesamdressing bij.