Recept

Gnocchi met kabeljauw, gestoofde prei en misoboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De smakelijke keuken van Ottolenghi, met ingrediënten uit de supermarkt.

Wat is miso?

Miso is een umami-smaakbommetje, dat een heerlijk hartige smaak aan je gerechten geeft. Deze pasta wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Witte miso is het zachtst. Inspiratie voor de rest van het potje vind je op libelle-lekker.be/misopasta.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in met 1 eetlepel olijfolie en leg hier de kabeljauwfilets in. Kruid ze met peper en zout en gaar ze 15 minuten in de oven.

  2. 2

    Spoel intussen de prei en snij de stengels in halve ringen. Stoof ze aan in 1 eetlepel boter en 1 eetlepel olijfolie een diepe pan of stoofpot en voeg de gnocchi toe. Kruid ze met peper en zout en laat ze mooi meebakken.

  3. 3

    Doe de witte misopasta bij de rest van de boter in een steelpannetje en laat ze samen smelten op het vuur.

  4. 4

    Verdeel de gnocchi met de gestoofde prei over de borden en leg er de kabeljauwfilets bij. Werk het gerecht af met de misoboter en de gesnipperde peterselie.Verdeel de gnocchi met de gestoofde prei over de borden en leg er de kabeljauwfilets bij. Werk het gerecht af met de misoboter en de gesnipperde peterselie.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gnocchi met kabeljauw, gestoofde prei en misoboter

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!