Kabeljauw met korstje van groene thee
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kabeljauw met korstje van groene thee

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gestoofde prei

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. 2

    Meng het paneermeel met de groene thee en de arachideolie. Leg de kabeljauw in een ovenschaal. Besprenkel met het sap van 1 limoen, bestrooi met een snuifje zout. Verdeel het theemengsel over de vis en druk stevig aan. Laat 20 minuten garen in de oven.

  3. 3

    Breng de visfumet aan de kook met het sap van de tweede limoen. Laat tot de helft inkoken. Roer er dan het wasabipoeder door. Zet even opzij.

  4. 4

    Snij de derde limoen in partjes. Spoel de dille en dep droog. Verdeel de vis over voorverwarmde borden en lepel er wat wasabisaus bij. Werk af met partjes limoen en plukjes dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. 2

    Meng het paneermeel met de groene thee en de arachideolie. Leg de kabeljauw in een ovenschaal. Besprenkel met het sap van 1 limoen, bestrooi met een snuifje zout. Verdeel het theemengsel over de vis en druk stevig aan. Laat 20 minuten garen in de oven.

  3. 3

    Breng de visfumet aan de kook met het sap van de tweede limoen. Laat tot de helft inkoken. Roer er dan het wasabipoeder door. Zet even opzij.

  4. 4

    Snij de derde limoen in partjes. Spoel de dille en dep droog. Verdeel de vis over voorverwarmde borden en lepel er wat wasabisaus bij. Werk af met partjes limoen en plukjes dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.