Recept

Plukbrood met pistachepesto en mortadella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal voor bij de apero, zo'n plukboord! Of als lunch, diner...

Zo maak je zelf pistachepesto!

Mix 100 gram ongezouten pistaches met een handvol basilicum, 4 eetlepels geraspte parmezaan, 75 milliliter extra vierge olijfolie en het sap en de geraspte schil van ½ biocitroen tot een lekkere pesto.

bereiding
  1. 1

    Snij het brood kruiselings in en vul elke insnijding met een lepeltje pesto en een stukje mortadella.

  2. 2

    Rasp de parmezaan over het brood en besprenkel met de olie. Bak het brood 12 minuten in de airfryer op 180°C en werk af met de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Plukbrood met pistachepesto en mortadella

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!