Rosbiefsalade met knoflookcroutons en mosterddressing
bereiding
-
1
Maak de boontjes en de asperges schoon. Spoel en halveer de krieltjes. Kook de krieltjes in ongeveer 12 minuten gaar in de groentebouillon. Voeg de laatste 5 minuten de boontjes en de asperges toe. Giet alles af en laat alles afkoelen.
-
2
Snij het brood in blokjes. Pel en pers de knoflook. Meng 3 eetlepels olijfolie onder de knoflook en kruid de olie met peper en zout. Hussel er de broodblokjes onder en bak de blokjes in een hete koekenpan goudbruin en krokant.
-
3
Maak de dressing. Pel en pers de knoflook. Meng alle ingrediënten voor de dressing goed onder elkaar.
-
4
Maak op een mooie schaal een krans van de rosbief, de groenten, de eitjes, de croutons en de peterselie. Geef er de dressing bij, afgewerkt met de extra dragon.