Recept

Loaded nacho’s met gehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Is er iets lekkerder dan loaded nachos?

3x anders:

• Met pulled pork

• Met vegan gehakt

• Met zwarte bonen

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 200°C. Laat de maïs uitlekken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit olijfolie in een pan en fruit er de ui en de knoflook in aan. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Breng het gehakt op smaak met het paprikapoeder, het komijnpoeder, peper en zout. Voeg de maïskorrels toe en warm ze kort mee op.

  2. 2

    Maak in een ovenschaal laagjes van de tortillachips, het gehaktmengsel, de jalapeñopepers en de geraspte kaas. Bak de schotel 8 à 10 minuten in de oven tot kaas gesmolten is.

  3. 3

    Halveer intussen de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Maak het lente-uitje schoon en snij het fijn.

  4. 4

    Werk de nacho’s af met de avocadoblokjes, de gesnipperde lente-ui en de koriander. Geef er de partjes limoen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Loaded nacho’s met gehakt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!