Recept

Snelle aardbeiencake

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Plantaardig bakken bomvol smaak! Deze aardbeiencake is smeuïg, zacht en eenvoudig om te maken.
 

bereiding
  1. 1

    Voeg de bloem, amandelpoeder, bakpoeder, poedersuiker en het zout toe aan een kom en meng.

  2. 2

    Doe de amandeldrank, koolzaadolie en bruiswater in een maatbeker en meng.

  3. 3

    Voeg de natte ingrediënten gelijdelijk aan toe aan de droge ingrediënten en meng tot een egaal beslag.

  4. 4

    Giet over in een ingevette ovenschaal en verdeel de aardbeien over het beslag.

  5. 5

    Werk af met amandelschilfers.

  6. 6

    Bak 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Voeg eventueel wat extra tijd toe indien nodig.

  7. 7

    Laat afkoelen en werk af met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!