Recept

Krieltjessalade met radijsjes, rode ui, waterkers en ­mosterd-yoghurtdressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geen barbecue zonder aardapellsalade! Maak er eens eentje met krieltjes... heerlijk!

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappelen, halveer ze en kook ze gaar in gezouten water.

  2. 2

    Spoel de radijzen, verwijder het loof en snij ze in kwartjes. Pel de rode ui en snij hem in stukjes.

  3. 3

    Meng de yoghurt met de graanmosterd.

  4. 4

    Doe de krieltjes en de ­radijzen in een schaal. Knip er de waterkers over. Doe er de ui bij. Kruid de salade met peper en zout en werk ze af met de mosterd-yoghurtdressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Krieltjessalade met radijsjes, rode ui, waterkers en ­mosterd-yoghurtdressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!