Recept

Pasta pesto met balletjes en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een echte kidstopper!

 

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Pel en snipper de sjalotten. Pel en pers de knoflook. Bak de sjalot en de knoflook glazig in olijfolie. Haal de helft van het mengsel uit de pan, laat het afkoelen en meng het onder het gehakt. Kruid het gehakt met peper en zout en rol er hapklare balletjes van. Bak ze rondom goudbruin en gaar in olijfolie.

  2. 2

    Spoel en droog de spinazie. Laat ze in delen slinken in de pan met de rest van de sjalot en knoflook. Kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Giet de pasta af en bewaar een kopje van het kookvocht. Schep de pesto en de spinazie onder de pasta en voeg eventueel wat kookvocht toe om de pasta smeuïger te maken.

  4. 4

    Verdeel de pasta over de borden, leg er enkele balletjes bij en werk af met het basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta pesto met balletjes en spinazie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!