Recept

Zalmsoep met bloemkool

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker soepje van Sandra Bekkari, heerlijk om op te lepelen na een lange wandeling.

bereiding
  1. 1

    Pel en snij de ui in reepjes. Pel en pers de knoflook. Schil de wortelen en snij ze in halve plakjes. Spoel de prei en snij in dikke plakken.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie en stoof de ui, knoflook, wortel en prei 5 minuten. Voeg de bloemkool in roosjes, visbouillon, room en peper en zout toe. Laat 8 minuten zacht koken. Voeg de zalm in stukken toe en laat nog 2 minuten zacht koken.

  3. 3

    Kruid de soep met citroensap, peper, zout en dille en serveer.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmsoep met bloemkool

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!