Recept

Spaghetti aglio e olio

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een echte klassieker: o zo simpel, o zo lekker!

bereiding
  1. 1

    Kook de spaghetti in ruim gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Pel de knoflook en snij de teentjes in fijne plakjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit er op een zacht vuur de knoflook en de chilivlokken in.

  3. 3

    Laat de pasta uitlekken, vang 100 milliliter van het kookvocht op en voeg dat toe aan de pan met de knoflook en olijfolie. Voeg er de spaghetti aan toe en roer goed tot alle spaghetti de olie opgenomen heeft.

  4. 4

    Verdeel de pasta met de saus over borden en strooi er de gesnipperde peterselie en naar wens nog wat extra chilivlokken over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti aglio e olio

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!