Recept

Bao buns met krokant pitavlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke broodjes, ideaal als het snel moet gaan!

Redactrice Natalie tipt! 

“Wil je de buns extra mooi serveren? Maak dan een bosje lente-uitjes schoon, leg ze in een stoommandje en leg daar de broodjes bij”

bereiding
  1. 1

    Verhit olijfolie in een wok en roerbak zowel de wokgroentjes als het pitavlees krokant.

  2. 2

    Spoel de radijsjes, snij ze in plakjes en meng ze met de rode­wijnazijn, het citroensap, de peterselie, de munt en wat olijfolie. Schep goed om.

  3. 3

    Verwarm de bao buns volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze dan met het pitavlees, de wokgroentjes en de friszure radijsjes. Lepel er wat sriracha­mayonaise bij.

  4. 4

    Lekker met krokant gebakken uitjes als afwerking.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bao buns met krokant pitavlees

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!