Tijgergarnalen met korianderdip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tijgergarnalen met korianderdip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker eenvoudig Aziatisch gerechtje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snij de andere in 6 partjes.

    Hak de koriander en vermeng met de mayonaise en het limoensap. Zet koel weg.

  2. 2

    Vermeng het chilipoeder met het komijnpoeder, de limoenschil en het paneermeel. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Klop de eieren los. Haal de garnalen achtereenvolgens door de bloem, het ei en het paneermeel.

  4. 4

    Verhit een beetje olie in een diepe braadpan en roerbak er de garnalen in. Laat ze even uitlekken op keukenpapier. Serveer ze nog warm, met de korianderdipsaus en de limoenpartjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snij de andere in 6 partjes.

    Hak de koriander en vermeng met de mayonaise en het limoensap. Zet koel weg.

  2. 2

    Vermeng het chilipoeder met het komijnpoeder, de limoenschil en het paneermeel. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Klop de eieren los. Haal de garnalen achtereenvolgens door de bloem, het ei en het paneermeel.

  4. 4

    Verhit een beetje olie in een diepe braadpan en roerbak er de garnalen in. Laat ze even uitlekken op keukenpapier. Serveer ze nog warm, met de korianderdipsaus en de limoenpartjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.