Recept

Snelle taco’s met kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomertopper voor je BBQ, koude schotel of buffet.

Tip: zet alle ingrediënten op tafel en laat je gasten de gordita’s zelf vullen. Zet er nog een pikant sausje of een schaaltje met fijngehakte chilipepers bij. Zo kan iedereen zelf bepalen hoe pittig hij zijn taco wil.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en fruit ’m glazig in olijfolie. Snij de paprika’s in blokjes en voeg ze bij de ui. Roerbak 2 minuten. Voeg dan ook het gehakt en de tacokruiden toe en bak rul. Doe op het laatst de maïs erbij en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de komkommers in schijfjes. Vul de gordita’s met het gehaktmengsel en werk af met de schijfjes komkommer, een toefje zure room, wat geraspte kaas en koriander. Serveer met partjes limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Snelle taco’s met kip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!