Recept

Tiramisu-ijsjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De Italiaanse dessertklassieker in ijsjesvorm... genieten!

Kidsproof! Vervang voor de kinderen de amaretto door een kant-en-klare suikersiroop op basis van karamel, hazelnoot of amandel.

bereiding
  1. 1

    Klop de volle room luchtig samen met de mascarpone, de suiker, het espressopoeder en de amaretto. Verkruimel de amandelcakejes.

  2. 2

    Gebruik je magnumvormpjes? Leg dan een laagje cakekruimels aan de onderkant (tegen het stokje) en vul de rest met het mascarponemengsel. Heb je gietvormpjes? Doe er dan eerst het mascarponemengsel in en eindig met een laagje cakekruimels. Voeg dan de houten stokjes toe en zet de ijsjes voor minstens 8 uur in de diepvries.

  3. 3

    Bestrooi de ijsjes pas vlak voor het serveren met een beetje cacaopoeder.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tiramisu-ijsjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!