Recept

Salade van puntpaprika, kerstomaten en basilicumvinaigrette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze salade staat in een kwartiertje op tafel. Toch smaakt ze bijzonder, dankzij de Midden-Oosterse toets van het rozenwater.

bereiding
  1. 1

    Maak de puntpaprika’s schoon en snij ze in ringen. Spoel de kerstomaten en halveer ze in de lengte. Doe alle groenten in een serveerschaal.

  2. 2

    Maak de vinaigrette. Haal de pitjes uit de granaatappel. Hak het basilicum fijn en meng er de olijfolie, de azijn, het rozenwater en de granaatappelpitjes onder. Kruid de vinaigrette met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de vinaigrette over de salade en werk de salade af met het extra basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van puntpaprika, kerstomaten en basilicumvinaigrette

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!