Recept

Natalies kapsalon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Echte comfortfood, dit gerecht van Libelle Lekker-chef Natalie. Mag het nog pittiger zijn? Snij dan enkele jalapeñopepers in plakjes en werk er het kapsalon mee af.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm de friteuse voor op 180°C. Pel de rode ui en snipper hem fijn. Maak de paprika’s schoon en snij ze in blokjes. Snij de kip in reepjes en kruid ze met kippenkruiden. Verhit olijfolie in een pan en bak de rode ui, de paprika’s en de kippenreepjes rondom krokant. Kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Bak de frietjes krokant in de friteuse. Stort de frietjes in een ovenschaal en schep er de krokante kippenreepjes en paprika’s bovenop. Verdeel er de kaas over. Bak het kapsalon nog 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

  3. 3

    Spoel de ijsbergsla en snij ze in reepjes. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Spoel de Libanese komkommers en snij ze in plakjes.

  4. 4

    Haal het kapsalon uit de oven en werk het af met de sla, de komkommers en de tomaatjes. Lepel er de srirachamayonaise over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Natalies kapsalon

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!