Recept

Pepperoniwafels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze wafeltjes zijn ook lekker met…

  • Bladspinazie en feta
  • Maïskorrels en chorizo
  • Gerookte zalm en dille

bereiding
  1. 1

    Snij de salami in fijne stukjes. Hou enkele plakjes apart voor de afwerking. Meng de bloem met het bakpoeder en het zout.

  2. 2

    Klop het ei los in een andere kom samen met de melk, de geraspte kaas en de gesmolten boter.

  3. 3

    Voeg het natte mengsel toe aan het droge mengsel, kruid het met peper en meng tot een glad beslag. Voeg de fijngehakte salami toe en roer goed om.

  4. 4

    Verhit het wafelijzer en vet het in met olie of boter. Schep kleine porties van het beslag in het wafelijzer en bak er in 3 à 5 minuten knapperige goudbruine wafels van. Herhaal met de rest van het beslag.

  5. 5

    Werk de wafeltjes af met de apart gehouden plakjes salami en de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pepperoniwafels

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!