Recept

Pepperoniwafels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze wafeltjes zijn ook lekker met…

  • Bladspinazie en feta
  • Maïskorrels en chorizo
  • Gerookte zalm en dille

bereiding
  1. 1

    Snij de salami in fijne stukjes. Hou enkele plakjes apart voor de afwerking. Meng de bloem met het bakpoeder en het zout.

  2. 2

    Klop het ei los in een andere kom samen met de melk, de geraspte kaas en de gesmolten boter.

  3. 3

    Voeg het natte mengsel toe aan het droge mengsel, kruid het met peper en meng tot een glad beslag. Voeg de fijngehakte salami toe en roer goed om.

  4. 4

    Verhit het wafelijzer en vet het in met olie of boter. Schep kleine porties van het beslag in het wafelijzer en bak er in 3 à 5 minuten knapperige goudbruine wafels van. Herhaal met de rest van het beslag.

  5. 5

    Werk de wafeltjes af met de apart gehouden plakjes salami en de rucola.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pepperoniwafels

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!