Recept

Krokante halloumisticks

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De sticks zijn nog lekkerder met (kant-en-klare) tzatziki als dip.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de airfryer op 200°C. Snij de halloumi in lange repen van 1 cm. Dep de halloumireepjes droog met keukenpapier om overtollig vocht te verwijderen. Bestuif ze lichtjes met bloem.

  2. 2

    Klop de eieren los in een kommetje. Hak de munt fijn en doe die samen met de panko in een tweede kommetje. Kruid het mengsel met peper en zout. Wentel elk reepje halloumi eerst door het losgeklopte ei en rol ze vervolgens door de panko-muntmengeling. Zorg ervoor dat de reepjes gelijkmatig bedekt zijn.

  3. 3

    Vet het mandje van de airfryer lichtjes in met olijfolie. Leg de gepaneerde halloumireepjes in het mandje van de airfryer, zorg ervoor dat ze niet overlappen.

  4. 4

    Bak de halloumisticks 8 à 10 minuten in de airfryer, of tot ze goudbruin en knapperig zijn. Draai ze halverwege de baktijd om voor een gelijkmatige garing. Haal de halloumisticks uit de airfryer en serveer ze warm. Werk ze af met de extra munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Krokante halloumisticks

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!