Recept

Fettuccine met makreel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere budgetmaaltijd

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de makreel uitlekken.

    Snij de tomaatjes in stukken.

    Pers de knoflook.

    Hak de dille

  2. 2

    Kook de fettuccine beetgaar
    in voldoende gezouten
    water.

  3. 3

    Rooster de
    pijnboompitten in een pan
    met antiaanbaklaag, voeg erde zongedroogde
    tomaatjes met 2 à
    3 eetlepels van de marinade
    en knoflook bij. Laat 2 à 3 minuten
    bakken en roer regelmatig
    om.

  4. 4

    Voeg er de makreel in
    stukjes bij en laat even mee
    warmen.

  5. 5

    Spoel de pasta met
    koud water. Doe de pasta in
    een serveerschotel en schenk
    er de makreel en saus over.
    Werk af met wat gehakte dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fettuccine met makreel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!