Mexicaanse kippensoep
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mexicaanse kippensoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig soepje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel en halveer het pepertje, verwijder zaadjes en zaadlijsten.

    Snij de kipfilet in reepjes.

    Laat de maïs uitlekken.

  2. 2

    Stoof het pepertje samen met de soepgroenten aan in een likje olijfolie.

    Voeg er de bouillon en de tomatenpuree aan toe.

    Laat de soep een tiental minuten zacht koken.

  3. 3

    Kruid  de kipreepjes met cayennepeper en zout en bak kort in een likje olijfolie.

  4. 4

    Mix de soep met de staafmixer.

    Doe er de uitgelekte maïs en gebakken kipreepjes bij.

    Kruid eventueel wat bij.

    Laat nog enkele minuten doorwarmen.

    Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel en halveer het pepertje, verwijder zaadjes en zaadlijsten.

    Snij de kipfilet in reepjes.

    Laat de maïs uitlekken.

  2. 2

    Stoof het pepertje samen met de soepgroenten aan in een likje olijfolie.

    Voeg er de bouillon en de tomatenpuree aan toe.

    Laat de soep een tiental minuten zacht koken.

  3. 3

    Kruid  de kipreepjes met cayennepeper en zout en bak kort in een likje olijfolie.

  4. 4

    Mix de soep met de staafmixer.

    Doe er de uitgelekte maïs en gebakken kipreepjes bij.

    Kruid eventueel wat bij.

    Laat nog enkele minuten doorwarmen.

    Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.