Recept

Aardappelsoep met amandelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stevig soepje om de dag mee door te komen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de sjalot.

    Schil de aardappelen en snij in stukjes.

  2. 2

    Fruit de sjalot in de boter.

    Doe er de bouillon, de aardappelen en de lavasblaadjes bij.

    Laat 10 minuten zacht koken.

  3. 3

    Mix de soep.

    Voeg er de room aan toe en kruid bij met peper en zout.

  4. 4

    Lavas (of Franse selder) smaakt héél
    sterk door, gebruik het dus met mate.
    Omdat het niet in elke supermarkt te
    vinden is, kunt u het in deze soep ook
    vervangen door een flinke handvol
    groene selderblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsoep met amandelen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!