Recept

Gebakken peperkoek met paté en vijgen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassiek en snel hapje!

Tips!

• Hou de peperkoek goed in de gaten. Deze kan namelijk snel verbranden.

• Kies voor peperkoek met honing, die gaat tijdens het bakken mooi karamelliseren.

bereiding
  1. 1

    Snij de sneetjes peperkoek in twee en bak ze langs beide kanten goudbruin in de pan in de olijfolie.

  2. 2

    Snij intussen de vijgen in partjes. Hak de walnoten en de bladpeterselie fijn.

  3. 3

    Leg telkens een stukje paté op de sneetjes peperkoek. Lepel er wat vijgenconfituur op en leg er een partje vijg op. Werk af met de fijngehakte walnoten en bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gebakken peperkoek met paté en vijgen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!